Производство на дискове за дискови брани и лемежи

bl8Бихме желали да Ви уведомим, че от месец май 2014г нашата фирма започна серийно производство на дискове за дискови брани и лемежи. Натрупаният 75 годишен опит в производството на специални пружини и оборудването на нашата компания ни позволиха да предложим на всички български земеделски производители дискове за дискови брани и лемежи на достъпни цени.

Качеството е 100% контролирано и по нищо не отстъпва по технология на производство както и по мащабно серийно производство на известните испански, италиански и немски производители.

Материалите, използвани в производството на дисковете и лемежите са съобразени с изискванията за износоустойчивост спрямо почвената среда. Използваните стомани са с високо съдържание на /B/, /Si/, /Cr/.

Изработените от нас дискове за дискови брани и лемежи са тествани в най-суровите условия на почвите от 9-та категория /каменист терен/ в землището на гр.Шипка, почви 3-та категория – чернозем гр.Чирпан.

Изградената от нас складова база на заводите ни в гр.Шипка и с.Шейново община Казанлък ни позволява да експедираме дискове за дискови брани и лемежи в цялата страна бързо и удобно.
Надяваме се да станете наши клиенти и купувайки директно от производител да спечелите време и пари.
Посетете нашата уеб страница – www.zppbg.com, www.ipsterm.com